1374054091 / twitter: @bgbarman
Най-важното условие по време на процеса на производство на Brandy de Jerez е спазването на традицията. Въпреки че районът не е обвързан с гроздето, самото бренди е по-тясно свързано с виното, отколкото с високоалкохолните спиртни напитки. То има своя уникален стил, който заслужава нашето уважение.
1345443472 / twitter: @bgbarman
Винаги съм си задавал въпроса: ако ние наричаме плодовете растящи на юг екзотични, то как там наричат тези, които са типични за нашите климатични условия? Сигурно пак екзотични.
1346704044 / twitter: @bgbarman
Сакето има няколко различни приложения в японската култура и традиции. Въпреки че тази пикантна напитка, се консумира в продължение на повече от 2 000 години и има над 10 000 разновидности, до началото на 21 век, тя се произвежда и консумира основно в Япония. Нарасналата й популярност, по целия свят през последните години обаче, сериозно разнообразява традиционните начини за консумация. Днес можете да се насладите на саке по много различни начини, включително и в комбинации с други напитки.